Om oss

Proline Bilskade startades 1989 och har sedan dess arbetat för att du som kund alltid ska bli professionellt bemött och att alla arbeten ska utföras av kompetent personal så du som kund ska känna dig nöjd och trygg.

Företaget drivs av Robert Lindquist med personal och kunden är alltid A och O hos oss.

Vi är en MekoPartnerverkstad och oavsett bilmärke behåller du fabriks- och nybilsgarantin på din bil när du servar den hos oss. Och självklart får du en giltig stämpel i din servicebok.

Du behöver inte oroa dig om din bil fortfarande har fabriksgaranti. Garantin gäller även om du servar och reparerar din bil hos oss, då vi alltid utför ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens instruktioner.Och vi använder reservdelar med minst motsvarande kvalité som biltillverkaren föreskriver.

I enlighet med de nya EU-reglerna har vi tillgång till samma erforderlig information och tekniska utrustning som märkeshandeln. Därför kan du med fördel serva din nya bil hos oss då ingen tveksamhet råder huruvida garantin gäller eller inte.

Vi samarbetar med Dekra som utför kontroller av bilar där det gås igenom att vi verkligen gjort och bytt det vi ska göra på din bil. Allt för att du som kund ska känna dig trygg.

Dessutom utför vi egenkontroller där det säkerställs att vi verkligen följer alla åtaganden som vi påstår att vi ska göra. Det pågår ständigt ett arbete med att bli bättre inom alla de här områdena.

Om du inte skulle vara nöjd tar vi tacksamt emot dina synpunkter och försöker lösa problemet på bästa sätt.
Vi värnar om Dig som kund!

Miljö

Vi värnar om miljön.
Det innebär att vi använder så miljövänliga produkter som möjligt samt att allt avfall som går att återvinnas gör det och att farligt avfall tas om hand om på ett säkert sätt. Vi har ett Kretsloppsavtal med Ragnsells som vi följer.

Det innebär samtidigt att vi även får en bra arbetsmiljö. Det finns mycket att vinna utan att tumma på kvaliteten som vi självklart strävar efter ska vara så hög som möjligt.

Jobba hos oss

Vi söker en till bilplåtslagare till vår anläggning i Högdalen!

Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag och är en allbilverkstad. Tyngdpunkten ligger på VW och AUDI gruppens bilar.

För att passa in i vårt gäng bör du vara glad och positiv samt förstå svenska i tal och skrift. Erfarenhet och/eller utbildning krävs samt B – körkort.

Platsen avser heltid och provanställning tillämpas. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Välkommen med din ansökan till: info@prolinebilskador.se